Våra instruktörer

DENNA SIDA SKALL SNART UPPDATERAS MED VÅRA MÅNGA FANSTASTISKA INSTRUKTÖRER

Carl Booberg

Carl Booberg

Grundare och Huvudinstruktör

Carl började träna MMA och karate 2006 mest för att få motion och varierad träning. Men han blev snart förälskad i kampsporten och spenderade de nästkommande åren på att tävla i SW, BJJ, MMA, Kickboxning och Sanshou.

Drömmen om att vara med och driva en förening växte sig allt starkare och med ett härligt gäng kamrater startade han föreningen Masthuggets Kampsportsklubb.

Viktoria Booberg

Viktoria Booberg

Viktoria har tränat kampsport sen 2008. Började med MMA, tävlade i SW, MMA och Sanshou. Har på senare år mestadels tränat thaiboxning.
Är 4 barns mamma och jobbar i övrigt som intensivvårdssjuksköterska på Barnintensiven, Drottning Silvias Barn-och ungdomssjukhus.
Älskar att undervisa i idrott och kampsport och varit mestadels instruktör för barngrupper men håller även pass för vuxna.
Andreas Widèn (BJJ Black Belt)

Andreas Widèn (BJJ Black Belt)

Började träna judo 1982, under resans gång tränade jag Muay thai, escrima och MMA tills jag fann BJJ 2005 och har tränat och instruerat det sedan dess under Carlos Lemos Jr. Har drivit Kött Fc i Majorna och numera Gracie Barra Skallsjö i Lerum.

Drivkraften är att inte hålla tillbaka någon elev utan att lyfta dem till sina potential och ha kul under tiden. På Masthuggets Kampsportsklubb instruerar jag BJJ för barn och vuxna. Alla är välkomna, oavsett tidigare erfaremheter av BJJ.

Linnea Eriksson

Linnea Eriksson

Linnea heter jag och är 26 år gammal. Jag fick pröva att slå på ett par mittsar med en jobbarkompis för 4 år sedan och sedan dess har jag varit helt besatt! Har rest till Thailand och tränat ett flertal gånger och satsar helhjärtat på tävlandet. Älskar att undervisa och tycker det är jättekul att hålla pass ! Försöker blanda användbara tekniker med kul och svettig träning.
Ingrid Ström

Ingrid Ström

Ingrid började träna thaiboxning våren 2020 och gick sin första match i oktober samma år. Nu satsar hon på SM 2023.

Hon älskar hård träning och fys och lägger samtidigt stor vikt vid teknik och utförande. På Ingrids pass är det viktigt att ha roligt, utvecklas och få känna sig stark! 

Ingrid är dessutom certifierad massageterapeut och diplomerad PT. 

Dejan Vlastelica

Dejan Vlastelica

Dejan Vlastelica har som ung tränat judo, men mestadels spelat fotboll på lokal nivå.När sonen föddes 2013 sadlade han om från bollsport till kampsport helt och började träna dels thaiboxning, men även MMA.

Sedan hösten 2019 har han varit instruktör för barngrupperna på klubben och tränar även BJJ i skrivande stund.

Han har själv tävlat i SW samt coachat barn och vuxna vid flertalet tävlingar i SW, BJJ samt Thaiboxning. Varit med och tagit fram Familjeträningen på klubben och är dessutom utbildad fotbollstränare vid sidan av kampsporten.

Johanna Lönnström

Johanna Lönnström

Johanna började instruera på gym 1997. 2010 hittade hon thaiboxningen och fastnade direkt!

Efter ett par år på mattan bestämde hon sig för att lämna gymvärlden och satsa på thaiboxning fullt ut.
Det har blivit ett par resor till Thailand och några matcher sedan dess.

Johanna instruerar i thaiboxning motion och fight-fys tillsammans med C-F. Hon är också tävlingsansvarig för thaiboxningen och coachar på tävlingar i thaiboxning. 
För Johanna är kampsport disciplin, hårt arbete, respekt och glädje.

Välkomna på något av hennes pass, så får du svettas rejält, men fram för allt ha riktigt kul!

Peter Billqvist

Peter Billqvist

Peter heter jag och är en av instruktörerna på Masthuggets kampsportsklubb där jag har tränat sedan klubben startade (nästan).
Jag har ett stort intresse för kampsport och brinner för att lära ut till andra.
Att vinna SM-guld i Kickboxning var en häftig upplevelse. Men det jag tycker är viktigast med träning är den sköna känslan man får efter ett bra pass. Det är något jag önskar att fler personer får uppleva!
Roger Eriksson

Roger Eriksson

Började träna kampsport 2015 och är idag troligtvis den instruktören du träffar på mest på klubben.
Roger har själv gjort mer än 50 matcher, tagit flera SM medaljer i kickboxning varav ett guld 2019.
2023 var han med som assisterande landslagscoach för Svenska kickboxnings landslaget på World cup i Italien men även vid Världsmästerskapen i Portugal. Han arbetar idag som personlig tränare på heltid, och hans pass på klubben innehåller mycket hjärta, glädje och full fart framåt känsla.
Måns Svensson

Måns Svensson

45 årig trebarnsfar. Gymnasielärare i matematik till vardags. Tränat kampsport i nästan hela mitt liv och en stor del BJJ. 

Michaela Torkelsson

Michaela Torkelsson

Michaela gick på sitt första thaiboxningspass sent på hösten 2019, efter det var hon fast och gick upp i den avancerade gruppen bara några månader senare.
Nu tävlar hon för klubben och håller pass i boxning motion, thaiboxning motion och thaiboxning fortsättare. 
Hon har en förkärlek för teknik och tuff fys och de två delarna mixas väl på hennes pass. Att träna och undervisa kampsport är något Michaela verkligen brinner för och hon försöker att ständigt utvecklas genom exempelvis utbildningar. Klubben har blivit hennes andra hem.
Henry Hjällstrand

Henry Hjällstrand

Med ett svart bälte i Judo och många års erfarenhet ifrån Defendo, MMA och annan kampsport är Henry en av våra mest erfarna instruktörer.

Han är dessutom väl utbildad inom yoga och massage!

John Modigh

John Modigh

John har tränat så länge han kan minnas och sedan 2018 är kampsport hans passion. Han har tävlat i både Kickboxning och Thaiboxning, men det roligaste han vet är att få dela med sig av sina kunskaper och uppmuntra människor att röra på sig. 

Att hitta glädjen med idrott i tidig ålder är viktigt för ett långsiktigt välmående, anser John. 

John håller både barnpass och pass för vuxna i Thaiboxning. 

Peter Wallin

Peter Wallin

Peter Wallin har tränat kampsport i många år inom många olika stilar (ex. Karate, Krav Maga, Thaiboxning). De senaste fyra åren har han hittat hem på Masthuggets Kampsportsklubb där han även är ordförande i föreningen.

Melker Olsson

Melker Olsson

Melker har tränat thaiboxning sedan början på 2020.

Han håller pass för Thaiboxning Fortsättare samt hjälper till på de avancerade passen. Gemenskapen och den hårda träningen var alldeles för bra för att han skulle kunna sluta.

Att få träna intensivt, kul och utmanande är allt Melker vill göra möjligt.
Michaela Gutierrez

Michaela Gutierrez

Michaela heter jag som klev in på Masthuggets Kampsportsklubb 2017 och testade på ett thaiboxningspass – efter det passet sa jag till mig själv ”det här kommer jag aldrig sluta med”. Jag har sedan dess tränat både Thai och vanlig boxning på motionsnivå, och hungern finns fortfarande kvar.
Håller pass för Familjeträningen ihop med min egna 4-åring där vi kommer fokusera på att ha kul när vi rör oss tillsammans.