Våra instruktörer

DENNA SIDA SKALL SNART UPPDATERAS MED VÅRA MÅNGA FANSTASTISKA INSTRUKTÖRER

Carl Booberg

Carl Booberg

Huvudinstruktör

Carl började träna MMA och karate 2006 mest för att få motion och varierad träning. Men han blev snart förälskad i kampsporten och spenderade de nästkommande åren på att tävla i SW, BJJ, MMA, Kickboxning och Sanshou.

Drömmen om att vara med och driva en förening växte sig allt starkare och med ett härligt gäng kamrater startade han föreningen Masthuggets Kampsportsklubb.

Henry Hjällstrand

Henry Hjällstrand

Instruktör i Thaiboxning/Yoga

Med ett svart bälte i Judo och många års erfarenhet ifrån Defendo, MMA och annan kampsport är Henry en av våra mest erfarna instruktörer.

Han är dessutom väl utbildad inom yoga och massage!

Peter Wallin

Peter Wallin

Instruktör i Thaiboxning/Boxning

Peter Wallin har tränat kampsport i många år inom många olika stilar (ex. Karate, Krav Maga, Thaiboxning). De senaste fyra åren har han hittat hem på Masthuggets Kampsportsklubb där han även är ordförande i föreningen.

Peter håller mestadels pass för vuxna i Boxning och Thaiboxning. Ibland hoppar han även in och håller pass för barngrupperna (där bland annat hans egna barn tränar).

Helena "Helly" Hallengren

Helena "Helly" Hallengren

Instruktör i Thaiboxning

Sprallig och glad instruktör med 10 års kampsportserfarenhet, hon har även tävlat i Kickboxning men sadlat om till Thaiboxning.

Helena även kallad Helly älskar att utmana kropp och själ, vilket även speglas över på hennes pass.

Peter Billqvist

Peter Billqvist

Instruktör i Kickboxning/Boxning

Peter heter jag och är en av instruktörerna på Masthuggets kampsportsklubb där jag har tränat sedan klubben startade (nästan).
Jag har ett stort intresse för kampsport och brinner för att lära ut till andra.
Att vinna SM-guld i Kickboxning var en häftig upplevelse. Men det jag tycker är viktigast med träning är den sköna känslan man får efter ett bra pass. Det är något jag önskar att fler personer får uppleva!
Jag håller pass i boxning och thaiboxning för vuxna. Jag undervisar också barn och ungdomar.
Roger Eriksson

Roger Eriksson

Instruktör i Thaiboxning/Mittspass/Motion

Roger började med kampsporten så sent som 2015 för att komma i bättre form. Totalt biten av gemenskapen samt den goda träningen knep han ett SM-guld i kickboxning 2019. 

Bredvid sin egen tävlingssatsning håller Roger thaiboxning motionsgrupp samt mittspass på klubben idag. 

Måns Svensson

Måns Svensson

Instruktör barn och vuxenpass

45 årig trebarnsfar. Gymnasielärare i matematik till vardags. Tränat kampsport i nästan hela mitt liv och en stor del BJJ. 

Sedan tre år har jag sparkat folk på benen på masthuggetskampsportsklubb. Leder barnpass och hjälper till med vuxenpassen där det behövs.