Våra instruktörer

DENNA SIDA SKALL SNART UPPDATERAS MED VÅRA MÅNGA FANSTASTISKA INSTRUKTÖRER

Carl Booberg

Carl Booberg

Grundare och Huvudinstruktör

Carl började träna MMA och karate 2006 mest för att få motion och varierad träning. Men han blev snart förälskad i kampsporten och spenderade de nästkommande åren på att tävla i SW, BJJ, MMA, Kickboxning och Sanshou.

Drömmen om att vara med och driva en förening växte sig allt starkare och med ett härligt gäng kamrater startade han föreningen Masthuggets Kampsportsklubb.

Helena "Helly" Hallengren

Helena "Helly" Hallengren

Sprallig och glad instruktör med 12 års kampsportserfarenhet, hon har även tävlat i Kickboxning men sadlat om till Thaiboxning.

Helena även kallad Helly älskar att utmana kropp och själ, vilket även speglas över på hennes pass.

Linnea Eriksson

Linnea Eriksson

Linnea heter jag och är 26 år gammal. Jag fick pröva att slå på ett par mittsar med en jobbarkompis för 4 år sedan och sedan dess har jag varit helt besatt! Har rest till Thailand och tränat ett flertal gånger och satsar helhjärtat på tävlandet. Älskar att undervisa och tycker det är jättekul att hålla pass ! Försöker blanda användbara tekniker med kul och svettig träning.
Henry Hjällstrand

Henry Hjällstrand

Med ett svart bälte i Judo och många års erfarenhet ifrån Defendo, MMA och annan kampsport är Henry en av våra mest erfarna instruktörer.

Han är dessutom väl utbildad inom yoga och massage!

Ingrid Ström

Ingrid Ström

Ingrid började träna thaiboxning våren 2020 och gick sin första match i oktober samma år. Nu satsar hon på SM 2023.

Hon älskar hård träning och fys och lägger samtidigt stor vikt vid teknik och utförande. På Ingrids pass är det viktigt att ha roligt, utvecklas och få känna sig stark! 

Ingrid är dessutom certifierad massageterapeut och diplomerad PT. 

Johanna Lönnström

Johanna Lönnström

Johanna började instruera på gym 1997, och har haft klasser på de flesta stora träningskedjorna i Göteborg. 2010 hittade hon thaiboxningen och fastnade direkt. Efter ett par år på mattan bestämde hon sig för att lämna gymvärlden och satsa på thaiboxning fullt ut. Det har blivit ett par resor till Thailand och några matcher sedan dess.

Numera syns Johanna mest som instruktör på klubben, en roll hon älskar! Tillsammans med Fabian håller hon boxning motion på söndagar, samt hjälper även till på barnpasset 9-12 varannan vecka. För Johanna är kampsport disciplin, hårt arbete, respekt och glädje.

Något hon hoppas kunna förmedla på sina pass!

John Modigh

John Modigh

John har tränat så länge han kan minnas och sedan 2018 är kampsport hans passion. Han har tävlat i både Kickboxning och Thaiboxning, men det roligaste han vet är att få dela med sig av sina kunskaper och uppmuntra människor att röra på sig. 

Att hitta glädjen med idrott i tidig ålder är viktigt för ett långsiktigt välmående, anser John. 

John håller både barnpass och pass för vuxna i Thaiboxning. 

Peter Billqvist

Peter Billqvist

Peter heter jag och är en av instruktörerna på Masthuggets kampsportsklubb där jag har tränat sedan klubben startade (nästan).
Jag har ett stort intresse för kampsport och brinner för att lära ut till andra.
Att vinna SM-guld i Kickboxning var en häftig upplevelse. Men det jag tycker är viktigast med träning är den sköna känslan man får efter ett bra pass. Det är något jag önskar att fler personer får uppleva!
Roger Eriksson

Roger Eriksson

Roger började med kampsporten så sent som 2015 för att komma i bättre form. Totalt biten av gemenskapen samt den goda träningen knep han ett SM-guld i kickboxning 2019. 

Måns Svensson

Måns Svensson

45 årig trebarnsfar. Gymnasielärare i matematik till vardags. Tränat kampsport i nästan hela mitt liv och en stor del BJJ. 

Peter Wallin

Peter Wallin

Peter Wallin har tränat kampsport i många år inom många olika stilar (ex. Karate, Krav Maga, Thaiboxning). De senaste fyra åren har han hittat hem på Masthuggets Kampsportsklubb där han även är ordförande i föreningen.

Melker Olsson

Melker Olsson

Melker har tränat thaiboxning sedan början på 2020.

Han håller pass för Thaiboxning Fortsättare samt hjälper till på de avancerade passen. Gemenskapen och den hårda träningen var alldeles för bra för att han skulle kunna sluta.

Att få träna intensivt, kul och utmanande är allt Melker vill göra möjligt.