Vi lägger stort fokus på teknik, disciplin, ha roligt och bygga en gemenskap som stärker en. Kontakta oss idag för att få en tid att kostnadsfritt testa på ett pass! Vi kan garantera att du kommer ha en rolig stund och ta gärna med en vän!

Alla är välkomna till oss oavsett bakgrund!

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Boxning Motionsgrupp

Boxning Motionsgrupp är till för dig som vill lära dig boxning och komma i form. Många som tränar i gruppen är nybörjare. Andra har tränat några terminer, men vill slippa sparring. Gemensamt för alla i gruppen är att de vill ha kul, träffa kompisar, lära sig äkta boxning och hålla kroppen i form. Denna grupp har inte obligatorisk sparring.

Utrustning: Efter några veckors träning förväntas alla deltagare träna i T-shirt/linne och shorts/tights. Inga metallföremål (eller smycken) är tillåtna. Vattenflaska skall alltid vara med. Du kommer att behöva boxningshandskar, lindor, tandskydd och (herrar) suspensoar. Alla skydd och utrustning du behöver säljes på klubben (se shop på hemsidan).

Kickboxning - Motionsgrupp
Kickboxningen utvecklades ur olika asiatiska kampsporter under mitten av 1900-talet. När dessa asiatiska kampsporter blev mer populära i USA under 1970-talet skapades olika organisationer och tävlingar där deltagare fick tävla under ett regelverk som tillät slag och sparkar (Kickboxning). Stilar som karate, kung fu med fler, kunde tävla emot varandra i en ”stil mot stil” typ av tävling.
Kickboxning är en modern sport där du som tränar lär dig att boxas med händerna och sparka med dina ben. Du kommer också lära dig att använda knä-tekniker. Självklart är förmågan att skydda sig från slag och sparkar en mycket viktig del av träningen.
Kickboxning Motionsgrupp är till för dig som vill lära dig Kickboxning och komma i form. Många som tränar i gruppen är nybörjare. Andra har tränat några terminer, men vill slippa sparring. Gemensamt för alla i gruppen är att de vill ha kul, träffa kompisar, lära sig äkta Kickboxning och hålla kroppen i form. Denna grupp har inte obligatorisk sparring.

Utrustning: Efter några veckors träning förväntas alla deltagare träna i T-shirt/linne och shorts/tights. Inga metallföremål (eller smycken) är tillåtna. Vattenflaska skall alltid vara med. Du kommer att behöva boxningshandskar, lindor, tandskydd, benskydd och (herrar) suspensoar. Alla skydd och utrustning du behöver säljes på klubben (se shop på hemsidan).

MMA/SW

Mixed Martial Arts är en kampsport med ursprung i japan, brazilien och USA, men sporten utövades redan i antika Grekland under namnet Pankration. I MMA får du brottas, boxas, sparkas, knäa, armbåga, använda kontrollpositioner samt ledlås och strypningar. Det kombinerar delar av brottning, judo, jiu jitsu, boxning, thaiboxning och kickboxning.

Våra lektioner i gruppen MMA/SW handlar mycket om att lära sig ”grappling” – alltså att lära sig hur man brottas på marken och kontrollerar sin motståndare. Vi lär oss också olika ”submissions” (ex strypningar och ledlås) samt hur man försvarar sig mot dem.

MMA är en rolig, utmanande sport som kräver hög närvaro för att förstå och lära sig. Men för den som älskar sporten blir det en passion för livet.
Familjeträning (Barn 5-8 år)
Familjeträning är ett pass där en förälder tränar tillsammans med sitt barn som är 5-8 år gammalt. Både barn och förälder förväntas vara ombytta och delta i träningen. Förälder deltar GRATIS. Barn blir (via förälder) betalande medlem som normalt. Denna grupp ingår i ”Barnträning 5-8 år”.
Vår träning för  
barn i denna ålder fokuserar på att barnen skall träffa nya kamrater, lära sig rörelseglädje och respekt för medmänniskor. Det förekommer inte slag mot huvud eller annan typ av träning som skadar barnen.

Träningspassen är en timme långa och kombinerar lek med teknikträning. 

Utrustning: T-shirt, shorts, vattenflaska och boxningshandskar för barn.

Barn 9-12 år

Thaiboxning för barn i denna ålder fokuserar på att barnen skall träffa nya kamrater, lära sig rörelseglädje och respekt för medmänniskor. Det förekommer inte slag mot huvud eller annan typ av träning som skadar barnen. Thaiboxning är en sport med ursprung i thailand där man får slå sparka och knäa. På många sätt påminner träningen om t.ex. karate.

Träningspassen är en timme långa och kombinerar lek med teknikträning.

Utrustning: T-shirt, shorts, vattenflaska och boxningshandskar för barn.

Ungdom 13-16 år

Thaiboxning för barn i denna ålder fokuserar på att barnen skall träffa nya kamrater, lära sig rörelseglädje och respekt för medmänniskor. Det förekommer inte slag mot huvud eller annan typ av träning som skadar barnen. Thaiboxning är en sport med ursprung i thailand där man får slå sparka och knäa. På många sätt påminner träningen om t.ex. karate.

Träningspassen är en timme långa och kombinerar lek med teknikträning.

Det förekommer inte HÅRDA slag mot huvud eller annan typ av träning som skadar barnen.

De ungdomar som vill träna mer än ett pass per vecka uppmanas att gå på passet som heter Boxning 13-15 år. Boxningen är en central del av thaiboxning. Extra duktiga ungdomar som visar respekt och har god närvaro kan få chans att träna i motionsgrupp med vuxna.

Utrustning: T-shirt, shorts, vattenflaska, boxningshandskar för barn och benskydd för barn.

Yoga

Kampsport och Yoga går hand i hand. Rörlighet, kroppskontroll, andning, självkontroll – detta är alla viktiga delar av både yoga och kampsport. Alla våra medlemmar som är gamla nog att lyssna och utföra träningen under tystnad är välkomna på dessa pass.

Våra instruktörer är utbildade i olika former av Yoga, och träningarna skiftar mellan Yin, Hatha och Kundalini-yoga.

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Thaiboxning Motionsgrupp
Thaiboxning Motionsgrupp är till för dig som vill lära dig thaiboxning och komma i form. Många som tränar i gruppen är nybörjare. Andra har tränat några terminer, men vill slippa sparring. Gemensamt för alla i gruppen är att de vill ha kul, träffa kompisar, lära sig äkta thaiboxning och hålla kroppen i form. Denna grupp har inte obligatorisk sparring.

Utrustning: Efter några veckors träning förväntas alla deltagare träna i T-shirt/linne och shorts/tights. Inga metallföremål (eller smycken) är tillåtna. Vattenflaska skall alltid vara med. Du kommer att behöva boxningshandskar, lindor, tandskydd, benskydd och (herrar) suspensoar. Alla skydd och utrustning du behöver säljes på klubben (se shop på hemsidan).

Thaiboxning Avancerad

Thaiboxning Avancerad
Deltagarna i denna grupp har oftast tränat Thaiboxning minst ett år regelbundet. Deltagarna kommer regelbundet på passen och har en genuin kärlek till kampsporten.

Träningspassen ställer höga krav på sportslighet, regelbundenhet, teknisk kunskap och att du är i god fysisk form. I denna grupp är sparring ett obligatoriskt moment. Många (men inte alla) som deltar är tävlingsfighters.

Att träna kampsport på den här nivån är en livsstil som ställer stora krav på dig. Återhämtning, kost, sömn och träning måste balanseras. Du är vänlig men tuff. Du har sparringvana. Du vet att det bästa sättet för dig att bli bättre – är att hjälpa dina kamrater att bli bättre.

Utrustning: T-shirt/linne och shorts/tights. Inga metallföremål (eller smycken) är tillåtna. Vattenflaska skall alltid vara med. Du kommer att behöva boxningshandskar, lindor, tandskydd, benskydd och (herrar) suspensoar. Alla skydd och utrustning du behöver säljes på klubben (se shop på hemsidan).

Thaiboxning Fortsättare

Thaiboxning fortsättare är till för dig som tränat 1-3 terminer i motionsgruppen. Du behärskar nu grundteknikerna i thaiboxning/kickboxning. Du är i resonabelt god form och är inte rädd för att bli rejält utmattad på träningen. Fokus på fortsättningspassen är att lära sig att sparras (obligatiskt) samt att lära sig hur man håller mittsar. Tempot är högre och det ställs högre krav på kunskap hos de som deltar. Prata gärna med din tränare om du känner dig osäker på vilken grupp som är rätt för dig.

Kickboxning Avancerad (K1)

Denna grupp tränar på Kickboxning enligt den tradition som ofta tränas i Holland. Det är fokus på tävlingsformen ”k-1”, där man får använda tekniker med full kraft, och knän är tillåtna. Vi tränar slag, sparkar och knän på ett säkert sätt, med tanken att de som deltar skall (frivilligt, om man själv vill) kunna tävla i Kickboxning med hård kontakt. Förslagsvis kombineras träning i denna grupp med träning i gruppen ”Thaiboxning Avancerad”.

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ)

BJJ är en sport där man huvudsakligen brottas/grapplas för att inta dominanta positioner och använda ledlås och strypningar för att kontrollera en motståndare.
Man tränar med en GI (ibland kallat ”karate -dräkt”). Det liknar på många sätt brottning och judo i kombination. I denna sport slår och sparkas man inte, istället är fokus just på brottningen.

Fight-Fys

Dessa pass är både för dig som aldrig tränat kampsport tidigare, och för dig som har tränat innan. Fokus i dessa pass är att bli rejält svettig och ha kul. Det är mindre teknik och mer ös. Med övningar hämtat ur kampsporten tränar vi styrka och kondition tillsammans. Kom i form och träffa nya kompisar i skön miljö. Svettig träning utlovas!