Carl Booberg

Huvudinstruktör


Carl började träna mma och karate 2006 mest för att få motion och varierad träning. Men efter några besök på legendariska Kött FC blev han biten av jiu jitsun och spenderade de nästkommande åren på att tävla i sw, bjj, shootfighting och sanshou. Parallellt med detta studerade han sig till en fil. Kand. I idrottsvetenskap vid Göteborgs universitet och jobbade extra på flera av Göteborgs största kampsportsklubbar. Men drömmen om ett helt eget gym med Kött FC som förebild blev allt för stark och med ett härligt gäng kamrater startade han föreningen som senare blev Masthuggets Kampsportsklubb.Thomas Trädgårdh

Instruktör Boxning


Thomas är en av våra mest aktiva ledare. Han håller pass för barn, ungdomar och vuxna, med betoning på boxning. Thomas har själv boxats sedan barnsben och vann nyligen SM i MMA. Med ett ständigt leende och en energisk stil håller han i tekniska pass med hög intensitet. En populär kombination.


Jakob Ahlberg

Instruktör Thaiboxning


Karriären började med 7 års brottning och där tävlade Jakob aktivt i 6 år. Han gick därefter över till MMA och vid 17 års ålder klev han upp som tränare inom MMA. Jakob har även tävlat inom Sanshou med goda resultat!


Martin Chertudi

Instruktör Thaiboxning


Martin är en väldigt meriterad fighter med bälten i flera stilar. Han har andra gradens svartbälte i Jiu Jitsu samt lila bälte i BJJ. Utöver detta har han även brunt bälte i Aikido och grönt bälte i Tang soo do. 

 

Vi värdesätter Martins kunskaper högt på klubben då han har en mängd stilar i ryggsäcken som han gladeligen delar med sig av.


Peter Engdahl

Instruktör SW


Peter var en av de drivande krafterna inom Kött FC och har varit en profil som figurerat inom Göteborgs kampsportsscen i över 15 år. Med runt 70 kampsportsmatcher varav fyra är proffs-MMA så är Peter och hans kunskaper en enorm resurs för hela klubben. Han är känd för sin pedagogiska och glada stil vilket gjort honom mycket omtyckt av både elever och tränare.


Henry Hjällstrand

Instruktör i Thaiboxning


Med ett svart bälte i Judo och många års erfarenhet ifrån Defendo, MMA och annan kampsport är Henry en av våra mest erfarna instruktörer. Han är dessutom väl utbildad inom yoga och massage!Lamija Handan

Instruktör i Thaiboxning


Lamija började med Krav Maga 2012 och tränade det till och
från fram till 2014 då hon hittade till Masthuggets Kampsportsklubb. Hon körde MMA till en början men insåg ganska snart att det var thaiboxningen hon brann för. Lamija tävlar även en del för klubben och läser nuvarande till ämneslärare på GU.


Valeria Dalzhenka

Instruktör i Thaiboxning


Intresset
för kampsport började på Combat-passen på gymmet och efter att ha testat thaiboxning var hon fast. Valeria har varit en del av klubben i nästan två år och fokuserar just nu på boxning. Förutom att träna hårt hjälper hon till med thaiboxning för barn och ungdomar.